اخبار تکنولوژی

لیست قیمت گوشی شیائومی امروز ۱۷ آبان ۱۴۰۲ [اقتصادی، میان‌رده و پرچمدار]

به گزارش کافه نیوز در عصر فناوری اطلاعات و با پیشرفت تکنولوژی، هر فردی می‌تواند با استفاده از تلفن همراه، به راحتی به بسیاری از اطلاعات دسترسی داشته باشد یا با فردی دیگری در آن سوی کره زمین معاشرت کند. می‌تواند به صورت مجازی سفر یا خرید کند. در مطلب زیر لیست قیمت گوشی شیائومی امروز ۱۷ آبان ۱۴۰۲ مشاهده می‌کنید. با ما همراه شوید.

یکی از جذابیت‌های دنیای کنونی، همین گوشی‌های تلفن همراه هستند. شاید بیشتر از اینکه از مزایای اختراع آن بگوییم همیشه راجع به اینکه چه عوارضی دارد بحث شده باشد؛ اما چیزی از ارزش‌های بودن این وسیله‌ی دوست داشتنی کم نمی‌کند. هرکاری دلتان بخواهد برایتان می‌کند. به لطف هوش مصنوعی‌ های جدید نان می‌خرد، آب می‌آورد، درآمدزایی می‌کند، به سفر می‌برد، برایتان کتاب می‌خواند، قرارهایتان را یاد آوری می‌کند.

حتی هوش مصنوعی به جای شما می‌نویسد؛ شما به راحتی می‌توانید نویسنده شوید. جالب است که همه‌ی این کارها را بی منت انجام می‌دهد، تنها خرجش همان شارژ به موقع است. پس از دانستن ویژگی‌های تلفن‌های همراه بد نیست با بررسی قیمت روز گوشی ببینیم چطور می‌توانیم یکی از این وسیله‌‌های همه فن حریف را تهیه کنیم. با ما همراه باشید.

در ادامه لیست قیمت گوشی شیائومی امروز ۱۷ آبان ۱۴۰۲ را مشاهده می‌کنید که براساس میانگین قیمت بازار در نسخه‌های مختلف رم و حافظه تعیین شده است.

لیست قیمت گوشی شیائومی امروز ۱۷ آبان ۱۴۰۲

قیمت روز گوشی های پرچمدار شیائومی, قیمت گوشی شیائومی امروز 17 آبان 1402
قیمت روز گوشی های پرچمدار شیائومی, قیمت گوشی شیائومی امروز ۱۷ آبان ۱۴۰۲

قبل از پرداختن به لیست قیمت گوشی های شیائومی ۱۷ آبان ۱۴۰۲ باید به این نکته اشاره کنیم که اگر در فهرست زیر به‌دنبال قیمت گوشی شیائومی خاصی هستید که به آن اشاره نکردیم، موضوع را در کامنت‌ها با تکراتو به اشتراک بگذارید. در ادامه لیست قیمت گوشی شیائومی امروز ۱۷ آبان ۱۴۰۲ را مشاهده می کنید.

قیمت گوشی های پرچمدار شیائومی

لیست قیمت گوشی‌های رده‌بالای شیائومی
شیائومی ۱۲ ۱۹٫۱۹۹٫۰۰۰ تا ۲۳٫۹۸۰٫۰۰۰
شیائومی ۱۲X ۱۴٫۸۰۰٫۰۰۰ تا ۱۸٫۵۷۴٫۰۰۰
شیائومی ۱۲ Pro ۳۱٫۵۰۰٫۰۰۰ تا ۳۱٫۹۹۰٫۰۰۰
شیائومی ۱۲S Ultra
شیائومی  ۱۲ Lite ۱۳٫۳۳۰٫۰۰۰ تا ۱۴٫۱۵۰٫۰۰۰
شیائومی Mi 11 Ultra ۳۷٫۷۷۰٫۰۰۰ تا ۳۹٫۰۰۰٫۰۰۰
شیائومی ۱۱T ۱۳٫۱۰۰٫۰۰۰
شیائومی ۱۲T ۲۵٫۳۰۰٫۰۰۰ تا ۲۷٫۴۰۰٫۰۰۰
شیائومی ۱۳T ۲۰٫۳۸۲٫۰۰۰ تا ۲۱٫۹۰۰٫۰۰۰
شیائومی ۱۱T Pro ۲۴٫۳۸۰٫۰۰۰
شیائومی ۱۲T Pro ۲۹٫۷۰۰٫۰۰۰ تا ۳۷٫۶۴۰٫۰۰۰
شیائومی ۱۳T Pro ۲۶٫۶۹۹٫۰۰۰ تا ۲۹٫۲۰۰٫۰۰۰
شیائومی Note 11 Pro Plus ۹٫۵۶۹٫۰۰۰ تا ۱۴٫۰۰۰٫۰۰۰
شیائومی Note 12 Pro Plus ۱۳٫۹۴۹٫۰۰۰ تا ۲۰٫۴۰۰٫۰۰۰
شیائومی Note 12 Pro ۹٫۶۰۰٫۰۰۰ تا ۱۴٫۰۹۰٫۰۰۰
ردمی Mix Fold 2
ردمی K50 ۱۷٫۲۹۹٫۰۰۰ تا ۱۷٫۴۰۰٫۰۰۰
شیائومی ۱۳ Ultra ۶۱٫۴۷۹٫۰۰۰ تا ۷۳٫۹۰۰٫۰۰۰
شیائومی ۱۳ Lite ۱۶٫۶۰۰٫۰۰۰ تا ۱۷٫۹۰۰٫۰۰۰
ردمی Mix Fold 2 ۸۵٫۰۰۰٫۰۰۰
ردمی K60 Ultra ۲۷٫۹۰۰٫۰۰۰ تا ۳۹٫۰۰۰٫۰۰۰

قیمت گوشی های گیمینگ شیائومی

لیست قیمت گوشی‌های گیمینگ شیائومی
ردمی K50 Gaming
ردمی K40 Gaming
بلک شارک ۴ ۲۰٫۰۰۰٫۰۰۰ تا ۲۳٫۰۰۰٫۰۰۰
بلک شارک ۴ Pro ۱۷٫۹۰۰٫۰۰۰
بلک شارک ۵ ۲۵٫۹۰۰٫۰۰۰
بلک شارک pro 5 ۳۲٫۰۰۰٫۰۰۰ تا ۳۶٫۰۰۰٫۰۰۰

قیمت گوشی های میان رده و اقتصادی شیائومی

لیست قیمت گوشی‌های میان‌رده و اقتصادی شیائومی
ردمی Note 11S ۷٫۹۰۰٫۰۰۰ تا ۸٫۸۴۹٫۰۰۰
ردمی Note 11
ردمی Note 11 Pro 5G ۱۰٫۶۰۰٫۰۰۰ تا ۱۱٫۵۰۰٫۰۰۰
ردمی Note 11T 5G
ردمی Note 11s 5G
ردمی Note 12s ۷٫۱۸۰٫۰۰۰ تا ۸٫۲۴۹٫۰۰۰
شیائومی ۱۱ Lite 5G NE ۱۱٫۴۶۰٫۰۰۰ تا ۱۱٫۸۰۰٫۰۰۰
شیائومی A1 Plus ۳٫۳۹۹٫۰۰۰
شیائومی A1
شیائومی  A2 Plus ۲٫۹۸۰٫۰۰۰ تا ۳٫۴۳۰٫۰۰۰
شیائومی ردمی ۱۰A ۲٫۷۹۹٫۰۰۰ تا ۴٫۷۹۰٫۰۰۰
شیائومی ردمی ۲۰۲۲ ۱۰ ۴٫۹۲۰٫۰۰۰ تا ۶٫۶۹۰٫۰۰۰
ردمی Note 10 Lite ۶٫۲۵۰٫۰۰۰
شیائومی ردمی Note 12 4G ۶٫۵۵۰٫۰۰۰ تا ۷٫۷۰۰٫۰۰۰
شیائومی ردمی Note 10S ۸٫۷۰۰٫۰۰۰
شیائومی ردمی Note 10 Pro  ۷٫۵۴۹٫۰۰۰ تا ۱۱٫۰۸۰٫۰۰۰
ردمی Note 10 Pro Max ۹٫۹۸۰٫۰۰۰
ردمی K40 ۱۴٫۵۹۰٫۰۰۰
شیائومی ردمی ۱۲ ۶٫۵۴۹٫۰۰۰ تا ۷٫۴۳۰٫۰۰۰
شیائومی Mi 10T Pro 5G
شیائومی ردمی ۱۰C ۴٫۲۶۰٫۰۰۰ تا ۵٫۸۶۹٫۰۰۰
شیائومی ردمی ۱۲C ۴٫۳۵۰٫۰۰۰ تا ۵٫۲۵۰٫۰۰۰
ردمی Note 12 4G ۶٫۵۵۰٫۰۰۰ تا ۷٫۷۰۰٫۰۰۰

معرفی برندها و زیرمجموعه‌های شیائومی

پس از لیست قیمت گوشی شیائومی امروز ۱۷ آبان ۱۴۰۲ بد نیست کمی هم به معرفی برندهای این کمپانی بپردازیم تا هنگام خرید، انتخاب آگاهانه‌تری داشته باشید.

Redmiردمی در آغاز با عرضه گوشی‌های میان‌رده و اقتصادی کار خود را شروع کرد. این گوشی‌ها با قیمت‌های مقرون‌به‌صرفه عرضه می‌شدند و با توجه به مشخصات قابل قبولی که داشتند، در بازار با استقبال خوبی مواجه شدند. این برند به مرور زمان گوشی‌های خود را در ۳ سری راه‌اندازی کرد؛ سری اقتصادی Redmi، سری میان‌رده Note و سری رده‌بالای K. گوشی‌های سری K در حال حاضر یکی از مدعیان بازار رقابت گوشی‌های رده‌بالا محسوب می‌شوند و در عین حال،‌ با قیمتی مناسب‌تر به فروش می‌رسند.

POCOپوکو کار خود را به‌عنوان زیربرند شیائومی آغاز کرد، اما به مرور زمان، به یک شرکت مستقل تبدیل شد؛ هرچند که هنوز جزء مجموعه‌های شرکت‌های شیائومی به‌شمار می‌رود. ارتباط پوکو با شیائومی، چیزی شبیه به ریلمی، وان پلاس و اوپو است که به‌عنوان بخشی مستقل از کمپانی بزرگ‌تر BBK فعالیت می‌کنند. POCO گوشی‌های خود را در سری C (رده‌پایین ارزان‌قیمت)، سری M (اقتصادی)، سری X (میان‌رده اقتصادی) و سری F (رده‌بالا) راه‌اندازی می‌کند.

BlackSharkکمپانی بلک شارک تکنولوژی یکی از کمپانی‌های زیرمجوعه شیائومی است که در زمینه تولید سخت‌افزار، نرم‌افزار، گجت‌ و گوشی‌ فعالیت می‌کند. تمام محصولات تولید شده توسط این کمپانی، رده بالا هستند و مخصوص گیمینگ ساخته می‌شوند. بلک شارک یک کمپانی مستقل محسوب می‌شود که شیائومی روی آن سرمایه‌گذاری کرده است.

Miشیائومی در سری Mi، گوشی‌های پرچمدار خود را ارائه می‌کند. این گوشی‌ها از لحاظ دوربین، مشخصات فنی و طراحی ظاهری، رده‌بالا هستند و نسبت به مدل‌های قبلی، با قیمت بیشتری عرضه می‌شوند. البته شیائومی گوشی‌های پرچمدار اخیر خود مثل شیائومی ۱۲، شیائومی ۱۲ ایکس و شیائومی ۱۲ پرو را بدون برند «می» معرفی کرده است.

سوالات متداول

قیمت گوشی‌ها از کجا استعلام می‌شود؟

محدوده قیمت بر اساس نسخه‌های متفاوت رم و حافظه است و استعلام قیمت گوشی‌ها از فروشگاه‌های آنلاین، از جمله ترب، ایمالز، ایران موبایل، دیجی‌کالا و … انجام می‌شود.

بهترین گوشی کدام است و کدام برند، بهترین گوشی را تولید می‌کند؟

انتخاب بهترین گوشی، قبل از هر چیز به نوع نیاز شما بستگی دارد. شکی نیست که در بازار امروز، گوشی‌های آیفون، سامسونگ، شیائومی،‌ هواوی و پوکو، بهترین گوشی‌ها را تولید می‌کنند. این شرکت‌ها گوشی‌های خود را به تکنولوژی‌های متنوع و کاربردی مجهز کرده و آنها را در محدوده قیمتی متنوعی عرضه می‌کنند. بهترین روش برای انتخاب بهترین گوشی، این است که نوع نیاز خود را بشناسید و سپس، مشخصات فنی گوشی‌های متناسب با نیاز خود را بررسی کنید.

مهم‌ترین فاکتورها برای انتخاب گوشی چیست؟

برای پاسخ به این سوال هم باید نیاز و الگوی استفاده خود را مد نظر قرار دهید. برای مثال، اگر به عکاسی علاقه ندارید و یا کمتر از قابلیت‌های دوربین استفاده می‌کنید، لازم نیست برای خرید گوشی‌هایی که روی این ویژگی بهینه‌سازی شده‌اند، هزینه کنید. اگر معمولا با چندین اپلیکیشن به‌صورت همزمان کار می‌‌کنید یا اینکه زیاد بازی می‌کنید، قطعا به گوشی نیاز دارید که تراشه قوی‌تر و رم بالاتری داشته باشد. و اگر به ویژگی‌های مولتی مدیا نیاز دارید و از گوشی خود برای تماشای محتواهای ویدیویی استفاده می‌کنید، به گوشی با نمایشگر و پردازشگر گرافیکی بهتر نیاز دارید. در مجموع، گوشی‌های رده‌بالا و پرچمدار، تمام این ویژگی‌ها را ارائه می‌کنند؛ اما برخی گوشی‌های میان‌رده در برندهای سامسونگ، هواوی، شیائومی، پوکو و برخی برندهای چینی، تنها روی بعضی از این ویژگی‌ها تمرکز می‌کنند. به‌طور کلی، برای انتخاب گوشی مناسب، باید فاکتورهایی مثل تراشه، رم و حافظه، نمایشگر، دوربین و کیفیت ساخت آن را در نظر داشته باشید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا