اخباراخبار پزشکی

با این ماده خوراکی احتمال سکته را تا ۲۷ درصد کاهش دهید!

به گزارش کافه نیوز پیشگیری از ۲۷درصد سکته‌ها با کاهش مصرف نمک ممکن می شود.

معاون وزیر بهداشت: علت اصلی ۸۰ درصد مرگ و میرها بیماری‌های غیرواگیر می‌باشد.

بسیاری از بیماری‌ها را با تغییر ساده در سبک زندگی و تغذیه می‌توانیم کنترل کنیم.

با کاهش مصرف نمک، از ۲۷ درصد سکته‌ها و مرگ‌ها می‌توان پیشگیری کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا