اخبار گوناگون

با این چایی جلو مرض قند را بگیرید

اطلاعات آنلاین نوشت: این چای در چین به صورت چای تیره بر اثر تخمیر میکروبی دم می شود که یکی از عادات دیرینه مردمان این سرزمین هاست.

به گزارش دیلی میل، بسیاری از مطالعات نشان داده اند که چای دارای اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی قوی است و حساسیت به انسولین را بهبود می بخشد، که در درمان یا پیشگیری از دیابت نوع ۲ موثر است، اما نوعی چای تولید شده در چین ممکن است موثرتر از همه باشد. انواع چای

این چای در چین به صورت چای تیره بر اثر تخمیر میکروبی تهیه می شود که یکی از عادات قدیمی مردم این سرزمین ها است.

محققان دانشگاه آدلاید در استرالیا و دانشگاه جنوب شرقی چین عادات نوشیدن روزانه چای ۱۹۲۳ بزرگسال از چین را بررسی کردند.

شرکت‌کنندگان هم افرادی بودند که معمولاً چای می‌نوشیدند و هم کسانی که سابقه نوشیدن تنها یک نوع چای را داشتند.

با این چایی جلو مرض قند را بگیرید 2

مقدار قند خون این افراد اندازه گیری شد و معلوم شد نوشیدن چای باستانی مردم چین تاثیر بسیار بیشتری نسبت به انواع چای‌های دیگر حتی چای سبز دارد.

تانگزو وو استاد چینی الاصل دانشگاه آدلاید می‌گوید: یافته‌های ما به اثرات محافظتی نوشیدن معمولی چای تیره بر مدیریت قند خون از طریق افزایش دفع گلوکز در ادرار، بهبود مقاومت به انسولین و در نتیجه کنترل بهتر قند خون اشاره می‌کند.

افرادی که چای تیره می نوشند، حتی با در نظر گرفتن عوامل خطر شناخته شده از جمله شاخص توده بدن (BMI)، فشار خون شریانی متوسط، گلوکز ناشتا، کلسترول، ۵۳ درصد کمتر برای پیش دیابت و ۴۷ درصد کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ داشتند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا